Feestelijke laatste schooldag

Op donderdag 11 juli a.s. is de laatste schooldag van dit cursusjaar. Dat wordt een bijzondere schooldag, omdat we stil willen staan bij het afscheid van juf Tineke Hoeve. Na 44 jaar stopt zij er mee. We hopen er een mooie dag van te maken voor Tineke en haar man. Het moet ook een mooie en actieve dag worden voor de kinderen. Er is al van alles georganiseerd. Dat alles gaat leiden tot een voorstelling op het plein, waarbij u als ouders ook aanwezig kunt zijn. Dan moet u om 13.45 uur op het plein aanwezig zijn. Bij regen gaan we naar de sportzaal.

’s Avonds is de jaarafsluiting in de kerk. Dan willen we – naast terugzien op een goed schooljaar – ook weer stilstaan bij het afscheid van Tineke. Dat zal op een feestelijke manier gebeuren. We willen u als ouders (met kinderen) vragen daarbij aanwezig te zijn. Ook oud-leerlingen en gemeenteleden zijn van harte welkom. Hoe voller de kerk hoe mooier.

(Wim Hutten)