Gereformeerde Basisschool “De Levensboom”
Korte Kerkweg 21
7954 GC  ROUVEEN
Tel.  0522 – 29 12 94
Email: dir@gbsdelevensboom.nl
Website: www.gbsdelevensboom.nl
Locatiedirecteur: dhr. W. Hutten

De Levensboom is een basisschool voor gereformeerd onderwijs in Rouveen. In een buitengewoon mooie omgeving geven de leerkrachten onderwijs aan  ± 170 leerlingen uit Rouveen en Staphorst.

De school telde op 1 oktober 2013 (de jaarlijkse teldatum) 166 leerlingen. Dit aantal is bepalend voor de omvang van de formatie in het cursusjaar 2014 / 2015. Het aantal leerlingen op 1 oktober 2014 blijft stabiel. Vanaf 1 oktober 2015 groeit de school door naar rond de 180 leerlingen.

Vanaf 5 september 2011 hebben we een nieuw multifunctioneel schoolgebouw betrokken. We delen dit gebouw met de hervormde basisschool ‘de Triangel’, peuterspeelzaal ‘Op Stap’ en de gemeentelijke Sportzaal waarin ook onze gymlessen gegeven worden. In de loop van 2012 heeft kinderopvang ‘Mathil’ een plekje gekregen achter in ‘de Triangel’ en vanaf juli 2013 zit de bibliotheek van Rouveen in de centrale hal voor in het gebouw.

U bent van harte welkom in het schoolgebouw, dat voorzien is van een groot en uitdagend plein met fantastische speeltoestellen, waar ook ruimte is voor natuurlijk spelen. (Zie algemeen fotoalbum).

Wilt u meer weten over onze school, de manier waarop wij onderwijs geven of hoe wij dingen geregeld hebben? Kijk dan eens verder rond op de site!