Levensboom wint wedstrijd!

21-11-2018

De leerlingen van groep 8 zijn druk aan de slag geweest om een idee uit te werken voor de oude locatie van de Levensboom. (Alle scholen uit de gemeente Staphorst konden meedoen.) Groep 8 heeft de prijs gewonnen en ze mogen met de klas op expeditie naar de Maasvlakte! Gefeliciteerd groep 8!!!!

Sinterklaasfeest 5 dec.

20-11-2018

Op woensdag 5 dec. vieren we op school het sinterklaasfeest. Ook de kleuters mogen deze keer op woensdagochtend naar school. De dag erna, donderdag 6 dec. zijn ze dan een dagje vrij.

Aankomst Sinterklaas:  8.45 uur Wil je dit meemaken? Zorg dan dat je uiterlijk 8:40 klaar staat achter de dranghekken bij de school.

Sint en de pieten gaan met de kinderen van groep 1 t/m 4 (van de Levensboom én de Triangel) naar de gymzaal. De hogere groepen gaan naar hun eigen lokaal. We hopen op een fijne ochtend met elkaar!

Sponsorloop voor Uganda

08-10-2018

Wij kijken terug op een zeer geslaagde sponsorloop voor Uganda! Het bedrag dat de kinderen bij elkaar gerend hebben is boven verwachting! € 4844,04 hebben we met elkaar opgehaald!! Wat een bedrag en wat fijn om te merken dat de kinderen zo enthousiast waren, dat er zoveel ouders, opa’s oma’s en andere belangstellenden zijn komen kijken en aanmoedigen en ook erg bedankt voor alle gulle giften die er zijn gedaan!

Donderdag 18 oktober zullen we (juf Griselda Knoll en Klaaske Huisman) vertrekken om het geld een goede bestemming te geven.