Jeugdsportmonitor

15-01-2019

REMINDER

Heeft u de vragenlijst van de Jeugdsportmonitor al ingevuld?

Ja?

Dan willen wij u hartelijk bedanken voor uw inzet. U hoeft niet verder te lezen.

Nee?

Lees dan onderstaand bericht hoe u mee kunt werken aan dit onderzoek.Het invullen van de vragenlijst kost u maximaal 10 minuten.

In uw gemeente loopt momenteel de Jeugdsportmonitor, een onderzoek naar sport- en beweeggedrag en leefstijl. Vele scholen uit het basisonderwijs werken mee om de digitale vragenlijst te verspreiden.

Om een betrouwbaar beeld omtrent sport, bewegen en leefstijl te kunnen geven is uw deelname zeer waardevol.

Hoe doet u mee?

Via onderstaande link komt u terecht bij de online vragenlijst.

Link: https://nl.surveymonkey.com/r/JSM2018deLevensboom

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst,

namens dezen,

Anja Tuin , Medewerker afdeling Samenleving

Levensboom wint wedstrijd!

21-11-2018

De leerlingen van groep 8 zijn druk aan de slag geweest om een idee uit te werken voor de oude locatie van de Levensboom. (Alle scholen uit de gemeente Staphorst konden meedoen.) Groep 8 heeft de prijs gewonnen en ze mogen met de klas op expeditie naar de Maasvlakte! Gefeliciteerd groep 8!!!!

Sinterklaasfeest 5 dec.

20-11-2018

Op woensdag 5 dec. vieren we op school het sinterklaasfeest. Ook de kleuters mogen deze keer op woensdagochtend naar school. De dag erna, donderdag 6 dec. zijn ze dan een dagje vrij.

Aankomst Sinterklaas:  8.45 uur Wil je dit meemaken? Zorg dan dat je uiterlijk 8:40 klaar staat achter de dranghekken bij de school.

Sint en de pieten gaan met de kinderen van groep 1 t/m 4 (van de Levensboom én de Triangel) naar de gymzaal. De hogere groepen gaan naar hun eigen lokaal. We hopen op een fijne ochtend met elkaar!

Sponsorloop voor Uganda

08-10-2018

Wij kijken terug op een zeer geslaagde sponsorloop voor Uganda! Het bedrag dat de kinderen bij elkaar gerend hebben is boven verwachting! € 4844,04 hebben we met elkaar opgehaald!! Wat een bedrag en wat fijn om te merken dat de kinderen zo enthousiast waren, dat er zoveel ouders, opa’s oma’s en andere belangstellenden zijn komen kijken en aanmoedigen en ook erg bedankt voor alle gulle giften die er zijn gedaan!

Donderdag 18 oktober zullen we (juf Griselda Knoll en Klaaske Huisman) vertrekken om het geld een goede bestemming te geven.