Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koningsspelen

20 april @ 08:45 - 14:45

Vrijdag 20 april zijn er weer de Koningsspelen. Activiteiten op deze dag:

De groepen 1-4 beginnen de dag met een Koningsontbijt in de groepen. Ze hoeven die dag dus thuis geen ontbijt te eten. Wel is het nodig om een bord en een mes en een beker mee naar school te nemen. Het is handig om dit in een plastic zak te doen dan kan het daar ook weer in na het eten.

De groepen 1 en 2 gaan dan in de dorpskern een speurtocht doen helemaal in de sfeer van de koning en oranje. Groep 8 zal helpen bij de begeleiding.

Groep 3 en groep 4 krijgen dan sportclinics aangeboden. In de gymzaal of op het voetbalveld. Voor de pauze van half 11 groep 3 en na de pauze groep 4. De groepen 3 en 4 doen deze activiteit samen met de leerlingen van de Triangel.

De groepen 1 t/m 4 zijn de middag vrij om 12.15 uur.

Tussen de middag hebben de groepen 5-8 een Koningslunch. Deze dag hoeven ze geen brood mee te nemen naar school. Wel is het nodig om een bord en een mes en een beker mee naar school te nemen. Het is handig om dit in een plastic zak te doen dan kan het daar ook weer in na het eten.

Na de lunch krijgen de kinderen van groep 5-8 sportclinics aangeboden. In de gymzaal of op het voetbalveld of rond de school. De groepen 5-8 doen deze activiteit samen met de leerlingen van de Triangel.

Oproep: wie heeft er een sjoelbak te leen deze middag?

We hopen op een fijne dag met gezellige sportiviteit! Wilt u komen kijken dan bent u van harte welkom bij de groepen 3-8.
(Voor de groepen 1 en 2 is dit iets lastiger omdat ze op pad zijn en ergens rondlopen in de dorpskern) 

Hartelijke groeten,

Arend Wendt 
Willem van Helden
Berna van Noort