Assistentie ateliermiddagen gevraagd

We starten dit schooljaar meteen maar met een oproep:

Dit jaar hebben we iets nieuws bij de ateliermiddagen: We gaan samenwerken met de ouderen/senioren die in de woningen naast de school zijn komen wonen. Samen met het Welzijnswerk Staphorst willen we tijdens elke ateliermiddag ook een activiteit in de huiskamer van de ‘buren’ organiseren.

Heel graag zou ik in contact komen met iemand die het leuk lijkt om dit te begeleiden. Je bent dan met een groepje oud en jong bezig. Denk aan activiteiten als: jeu de boules of een ander spel, creatief bezig zijn, tuinieren, zingen, handmassage….

Het lijkt ons voor de kinderen een mooie manier om van betekenis te kunnen zijn voor onze oudere medemensen….

Wie helpt de eerste ronde ateliermiddagen mee? Het gaat om de vrijdagmiddagen 29 september, 6, 13 en 20 oktober.

We zijn al blij met helpende handen. Idee├źn bedenken we samen wel! Ook wanneer u nog mensen kent waarvoor dit misschien iets is. Ik hoor het graag!

Namens het team, Sonja Lassche sonja.lassche@florion.nl